VALORACIÓ X FIRA DE L'ARRÒS I EL COMERÇ

dilluns, 28 d’abril del 2014

VALORACIÓ X FIRA DE L'ARRÒS I EL COMERÇ


Des de la regidoria de Comerç de l'ajuntament de l'Aldea us informem que ahir diumenge a les 21.00 h es donava per finalitzada la desena edició de la fira de l'Arròs i el Comerç de l'Aldea.

Estela Estorach regidora de Comerç " Amb la desena fira s’ha donat una especial rellevància al comerç local, hem omplert els estands amb comerços del poble, la participació ha estat igualada a les anteriors edicions, amb molta afluència tant matins com tardes donat als actes organitzats des de l’Associació de Comerç i diverses entitats i col·laboradors, la segona visita dels col·legis ha estat superada donat a l’esforç i treball dels professionals, els expositors satisfets pel moviment de visitants i la seva participació. Finalment el temps ens ha acompanyat ja que divendres va començar amb el vent però van poder gaudir d’una inauguració excel·lent, s’ha continuat amb la trobada de xapes, les degustacions, actuacions del gimnàs,  la Trobada de puntaires, exhibicions hípiques i molts sortejos, la segona trobada de Playmobils que ha estat molt positiva ja que han participat només xiquets i xiquetes del poble, i ha donat pas a una continuïtat degut a l’interès demostrat pels visitants. Quant a les novetats que se’ns presentaven com el ball en línia, que va tenir una molt bona acollida i molta participació, la Diada de la carxofa amb una bona acceptació per part dels visitants de la fira i gent del poble.
En resum una fira amb molta participació, col·laboració i activitat demostrant una vegada més que el nostre poble està superant adversitats. Des de la Regidoria de Comerç un agraïment a les entitats, persones i col·laboradors que un any més han fet que la desena edició de la Fira aconsegueix els nostres millors objectius.

Esperem que feu la màxima difusió possible d’aquesta nota de premsa emesa des de la regidoria de Comerç de l'ajuntament de l'Aldea, a més us recordem que aquesta nota de premsa la trobareu publicada al web del Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de l’Aldea www.infoaldaia.info .
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.