ELISA TOMÀS, PLATA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

dimecres, 4 de juny del 2014

ELISA TOMÀS, PLATA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA


Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Aldea us informem  que  Reus, la capital del Baix Camp, ha acollit, aquest passat cap de setmana, el campionat de Catalunya de patinatge artístic en categoria juvenil. Un total de 29 patinadores i 8 patinadors es van donar cita l’últim dia de maig i primer de juny per disputar el campionat. Per part de la territorial de Tarragona van participar: Elisa Tomàs de C.P.L’Aldea, Gemma Bargalló, Laia Lloses , Mar Cobelo i Sara García del Reus Deportiu, Judit Queral del CPA Amposta, Victoria Villarino de C.P. Vendrell i Ester Rovira de C.P .Alcanar.

El dissabte tarda començava la competició amb el disc curt. Elisa Tomàs, patinadora favorita per ocupar el podi, va fallar en els salts i va quedar situada en 13a posició. Al dia següent pel matí, les patinadores havien de fer el seu disc lliure i demostrar la dificultat  que poden fer arriscant per estar al més amunt possible. La patinadora aldeana, que va sortir en 17a posició, va fer un disc de màxima dificultat amb una gran coreografia. Tot i tenir alguna errada en la pirueta i el triple Metz, va aconseguir les puntuacions més altes del campionat que li van donar la medalla de plata.


La medalla d’or va ser per a Gemma Bargalló que va aguantar el primer lloc, tant el dissabte com el diumenge. El bronze va ser per a Carla Escrich de C.P.Caldes d’Estrac. La amarga 4a plaça va ser per a Laia Lloses  que va fer un campionat molt correcte i constant. Ester Rovira va obtindre la 16a plaça i Judit Queral la 26ena  posició
Cal destacar la gran remuntada de puntuació de la Elisa Tomàs i el gran potencial que té com a patinadora. Una altra pupila de Manel Villarroya que representarà al C.P.L’Aldea en el campionat d’Espanya juvenil que es celebrarà a principis de juliol a la localitat gallega de Covelo.









Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.