LA CAMISETA QUE FARÀ GUANYAR A TOTHOM

dilluns, 14 de juliol del 2014

PRESENTACIÓ PROJECTE LIVE L'ALDEA

Benvolguts companys i companyes des de la regidoria de Festes de l'ajuntament de l'Aldea us informem que  aquest divendres 18 de Juliol a les 21.00 h al Saló de Plens de la Casa de al Vila ha tingut lloc la presentació oficial del projecte Live l'Aldea,un projecte dut a terme per dos joves aldeans Albert Gas i Fortu Simon.

Albert Gas:"Fortunat i jo estàvem xarrant i em va proposar de fer una camiseta per les 3 o quatre colletes d'amics que sempre anem junts ,amb aquesta idea vam anar més enllà i volíem intentar aplicar-la a tot el poble. A partir d'allí vam parlar amb l'Ajuntament per poder portar aquest projecte a tot el poble i a totes els edats perquè tothom pogués gaudir d'aquesta samarreta. Tots en sentim orgullosos de ser aldeans però també s'ha anat perdent la unió que es tenia 20 o 30 anys enrere .Els joves per una banda i els gran per l'altra, quan hi han pobles del Delta que és totalment el contrari,per això volíem portar aquest projecte a l'Ajuntament".

Aquest projecte eradica del concepte d’unir tot el poble. La camiseta en sí,
és el medi pel qual s’intenta transmetre aquesta idea.
La marca “Live L’Aldea”, està conformada per la paraula LIVE, que significa viure o viu. S’ha representat la “I” amb l’emblema per excel·lència de l’Aldea(Torre de l’Ermita).Per altra banda s’ha creat un eslògan que expressa els valors de l’amistat i la unió, relacionant-los amb la FESTA.
La samarreta Live l'Aldea es podrà trobar als punts de venda indicats dins del poble ,tindrà un preu de 5 €,amb un percentatge de la venda que anirà destinat per l'establiment i l'altre percentatge anirà destinat per ajuts socials del poble.
El primer dia de festes del bou cap llaçat tothom amb la camiseta dissenyada per aquests 2 joves Aldeans. A partir del 28 de juliol ja estarà a la venda la camiseta LIVE L'ALDEA
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.