NÚRIA GAS ACONSEGUEIX L'OR AL CAMPIONAT D'ESPANYA

dimarts, 22 de juliol del 2014

NÚRIA GAS ACONSEGUEIX
L'OR AL CAMPIONAT D'ESPANYA

Benvolguts companys i companyes des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que durant els dies 17, 18 i 19 de juliol es va celebrar a Rivas-Vaciamadrid el campionat d’Espanya en categoria júnior de patinatge artístic. La única participant de les terres de l’Ebre, Núria Gas, patinadora del CP l’Aldea després d’estar lesionada i no poder participar en el campionat provincial ni el campionat de Catalunya, va proclamar-se campiona d’Espanya 2014.El fet d’haver quedat entre les 5 primeres al mundial de Xina- Taipei (2013) li va possibilitar la plaça directa al Campionat d’Espanya.
El divendres van començar els entrenaments oficials al matí, i a la tarda s’executaven els discs curts. Gas va sortir a per totes per a no perdre la plaça de campiona d’Espanya 2013, i va patinar una brillant coreografia, del seu entrenador Manel Villarroya, al so de Nessun Dorma de Puccini. La patinadora del CP l’Aldea va executar la dificultat que sabia i va transmetre tant, que es va posicionar en primera plaça provisional.
L’endemà, dissabte 19, havia d’executar el programa llarg on es decidiria tot el campionat. Núria Gas va arriscar amb la màxima dificultat, rapidesa i l’estil que la caracteritza i que l’ajuda a estar als primers llocs. Darrera de la patinadora aldeana, van executar disc les 4 patinadores que es jugaven el podi, però no van poder superar la puntuació de Núria Gas. Va ser així, quan de nou, Gas va obtindre l’or del Campionat Estatal seguida de la catalana Nàdia Alsinet (CP Tordera) i la madrilenya Paula Naranjo (UP Rivas). Les altres dos tarragonines que van competir van ser Gisela Bargalló (Reus Deportiu) i Natàlia Medina (CP Valls) que van quedar en catorzena i vint-i-sisena posició respectivament.
El podi en modalitat masculina va ser per al català Pere Marsinyach (Foment Cardoní), el madrileny Sergio Canales (UP Rivas) seguit d’un altre català Llorenç Àlvarez (CN Terrassa).
En els propers dies, la federació espanyola decidirà qui són els seleccionats per anar al campionat d’Europa i el campionat del món, que se celebrarà a Reus.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.