EL CP L'ALDEA CAMPIONS D'ESPANYA 2015

dilluns, 9 de març del 2015

  
Els CRASHPIONS del Club Aldeà, ja són tri campions amb els campionats de Catalunya, el campionat Provincial i ara amb el campionat Espanyol, que els dóna passaport directe per l’Europeu i pel Mundial


Benvolguts companys des de la regidoria d’Esports de l’ajuntament de l’Aldea us informem que  aquest cap de setmana el Grup Xou Petit del Club Patí l’Aldea ha tornat a aconseguir un nou èxit, emportant-se el campionat d’Espanya celebrat a Saragossa aquest cap de setmana. El Pavelló Princep Felip de Saragossa va ser l’escenari de la competició Espanyola. Una medalla d’or que dona passaport directe al club aldeà per al campionat l’Europeu d’Alemanya i per al campionat mundial de Cali, Colòmbia .

Amb l’acurada actuació Crash, amb els 95,90 punts aconseguits i amb un 10 amb impressió artística el CP l’Aldea van imposar-se al Sant Celoni i a la Fundació Vilanova. El seu tècnic Manel Villaroya i tots els integrants del CP L’Aldea  estan aconseguint tots els títols possibles per allí on passen, l’any 2014 ja van tocar el cel a Reus ,aconseguint el subcampionat Mundial .Enguany aquest 2015 ja són Campions de Catalunya, Campions Provincials , i ara Campions d’Espanya.

Enhorabona CrashPions !





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.