COMUNICAT REGIDORES D'ENSENYAMENT I CULTURA PER PRESIDENTS D'ENTITATS I GENT DEL POBLE

dimecres, 30 de setembre del 2015

És voluntat de les Regidories d’Ensenyament i Cultura del nostre ajuntament la potenciació i reorientació de la Cavalcada de Reis 2016; amb això pretenem garantir l’èxit i, de retruc, la diversió i felicitat dels nostres petits.
Necessitem millorar la decoració de les nostres carrosses, valorar la possibilitat d’oferir espectacles paral·lels, utilitzar tots els instruments possibles i exis...tents al nostre poble per tal de que la cavalcada d’aquest any sigui un èxit, alhora que escoltar les propostes que ens puguin oferir tots vostès.
Però per tal de realitzar i gestionar totes aquestes idees necessitem involucrar a molta gent i a moltes entitats del nostre poble, i es per això que us convoquem com a president de la vostra entitat per al proper 1 d’octubre a les 19:30 hores als Saló de Plens de l’Ajuntament , per tal de tractar sobre aquest tema i començar a treballar de cara a les properes festes que ja s’estan aproximant.

Us animem a participar a vostè com a president i, si coneix d’algú que cregui que li pugui interessar participar-hi, que li faci extensiva aquesta convocatòria per tal que es pugui unir a tots nosaltres ja que com més serem millor.
Des del consistori es tindrà en compte el grau de participació de cada entitat ja que creiem que és necessària la col·laboració de tots plegats i, el que és més important, que aquesta col·laboració sigui recíproca
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.