MUNDIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC CALI 2015

dimecres, 30 de setembre del 2015

Finalitzat el Mundial de patinatge artístic de Cali i després d’un llarg viatge els equips tarragonins ja han aterrat a casa.


El grup xou gran del reus Deportiu aconseguia un cinquè lloc a la classificació, després d’una execució correcta del seu programa “Infinity”. L’or en aquesta modalitat va estar per al C.P.A. Olot amb “Survive “, la plata per al grup Italià Royal Eagle amb “The arabian nights:1001 nights“ i el bronze per al C.P.A. Girona “Doing and undoing “.
El  quartet del Reus Deportiu amb la seva coreografia “Black leather”, aconseguia la medalla de bronze en aquesta modalitat. L’or va ser per a Celebrity amb “ B.Crazy ” i la plata per Neovis amb “ Now or never ”, ambdós equips italians.
En la modalitat de xou petit el Club Patí L’Aldea es va posicionar en sisè lloc, amb el seu programa “CRASH!”, una gran coreografia de la mà del seu entrenador  Manel Villarroya . El primer lloc en aquesta modalitat va estar per Division amb “Sevilla 1820”,el segon lloc per Roma Roller Team amb “The Academy Awards” i el tercer lloc va estar per a l’equip brasiler CRSG “ Arabian nights”.
Amb aquest campionat acaba la temporada , esperem que l’any vinent els equips tarragonins puguin estar competint al Mundial que es celebrarà a la ciutat italiana de Novara


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.