L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA INCENTIVA LA IMPLANTACIÓ D’EMPRESES I AJUDARÀ A LA GENERACIÓ DE NOUS LLOCS DE TREBALL

divendres, 9 d’octubre del 2015

L’Ajuntament de l’Aldea amb l’objectiu d’incentivar l’activitat econòmica al nostre municipi, ha disposat d’un extensa bateria de propostes, la majoria de les quals van estar aprovades durant l’última sessió del Ple municipal.
Des de l’àrea de dinamització econòmica es pretén incentivar la implantació d’empreses al nostre municipi i ajudar a la generació de nous llocs de treball.
Entre les mesures en vigor i altres aprovades al Ple, destaquem la subvenció del 100% de la llicència d’activitat (ANNEX III), ajuts per a la contractació de treballadors en situació d’atur (fins 1000€), subvenció del 100% de la llicència d’obres per arranjament de façanes i tancament de solars, també tindran el 50% de bonificació les obres destinades a eliminar barreres arquitectòniques per propietaris amb disminucions físiques i bonificació del 25% sobre l’ICIO per edificis de protecció oficial.
A més un conjunt de bonificacions directament adreçades a la generació de llocs de treball, bonificació del 25 % de la llicència d’obres per aquelles construccions que generin entre 1 i 4 nous llocs de treball, del 50% entre 5 i 10 llocs i del 95% per aquelles construccions que suposin més de 10 llocs de treball.
Al mateix temps el govern aldeà rebaixa del 4% al 3,8% el tipus de gravamen de l’ICIO general per tot el municipi.
L’Ajuntament continuarà amb el seu programa de treball social que permet assolir un lloc de feina durant 3 mesos a sis persones del municipi, que rotativament van assolint tasques de neteja pública.
Apostem formalment per a que totes aquestes mesures puguin servir per incentivar la nostra economia, afavorir l’activitat empresarial i facilitar l’accés al treball de la nostra població.






Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.