L’AJUNTAMENT FA PÚBLIC ELS RESULTATS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA SOBRE L’AVINGUDA CATALUNYA QUE VOLEN ELS ALDEANS

divendres, 9 d’octubre del 2015


A principis de l’any 2015 el Govern Municipal va iniciar un procés de participació ciutadana encaminat a conèixer l’opinió de la ciutadania de l’Aldea vers quin model urbanístic voldrien implantar al futur projecte de l’Avinguda Catalunya.
Aquest procés participatiu es va tancar durant l’agost, a la festa major del 2015.
Es proposava a aldeanes i aldeans elegir entre dos grans propostes genèriques, el model A, amb circulació central, voreres més amples i major fisonomia comercial, l’altre, el model B, amb un passeig central, voreres més estretes i amb un ambient més de lleure i es copsava l’opinió sobre diferents elements urbanístics.
El resultat del procés de participació ciutadana ha estat que de entre els 469 participants, 90 vots han triat el model B, 34 no van definir cap opció i 345 van escollir la proposta A.
De la mateixa manera la gent de l’Aldea va apostar majoritàriament perquè la futura Avinguda Catalunya hi hagués presència d’arbrat i carril bici, mobiliari urbà i enllumenat en noves tecnologies d’estalvi energètic.
Una altra pregunta que es va fer durant el procés va ser l’opinió que li mereixia a la ciutadania la possibilitat d’enderrocar el pont de l’antiga via del ferrocarril i majoritàriament 263 persones van creure en la necessitat d’eliminar aquesta infraestructura, 88 es van definir per conservar-la i la resta no es va voler expressar.
Escoltada l’opinió de la nostra gent, iniciarem el procés necessari per tal de redactar el projecte de l’Avinguda Catalunya amb els paràmetres bàsics que la ciutadania Aldeana ha volgut  escollir.



Nota de premsa pdf

Imatges Proposta A




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.