ENTITATS I COMERÇOS COL·LABORADORS MOU-TE PER LA MARATÓ

dimecres, 9 de desembre del 2015


Dissabte 12 de desembre a les 10:30 i fins les 13.00 h  al Pavelló Poliesportiu tindrà lloc  la festa solidària organitzada pel Centre l’Onada de l’Aldea amb el suport de la regidoria de Benestar Social i Família  i la col·laboració de les Entitats i Comerços de la població. La festa serà per recaptar fons per la Marató de TV3 i es realitzaran actuacions  de les entitats del poble , a més tindrà lloc la rifa  d’ una macro cistella solidària ,on  els beneficis aniran per la Marató .

 Us adjuntem el llistat actualitzat d’entitats i comerços col·laboradors amb l’acte de la Marató de TV3 que es realitzarà a l’Aldea:


-Entitats col·laboradores: Grup de Jota de l’Aldea, Associació de Dones de l’Aldea AMPA llar d’infants Bressol del Delta, ASS jubilats, ASS. Musical Verge dels Prats, Càritas Parroquial l’Aldea, Club Pati l’Aldea, Cooperativa de l’Aldea, Patronat de l’Ermita, Centre de dia de L’Onada de l’Aldea. Ajuntament de l’Aldea.

Comerços que participen: Bar Pescador, Bar Abril, Modes Armengol ,Llenceria Grisel, Burger Brothers, Base  Alegre Esports, Perruqueria  Nova Línia, Peixateria Trini, Peixateria David, Germans Marin, Perruqueria Galiana, Perruqueria  Anna Stil’s, Farmàcia Araceli, Sabateria i joguines Mercè, Muñoz Forners Pastissers, Forn de pa Carbó, Ebre Click, Spai de Salut(Santiveri),CAT Moda, Bar Societat, Centre d’estètica Vanesa , la Pelu, Carnisseria Carns del Sud, Farmàcia Victòria Gimeno ,Bar la Llar, Pizzeria les Xiques, Carnisseria Melonet.










Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.