EL CLUB PATÍ L’ALDEA ACONSEGUEIX L’OR AL ESTATAL

dilluns, 29 de febrer del 2016

Vilanova i la Geltrú va acollir aquest cap de setmana la XV edició del Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic Grups Xous Grans i Petits.
620 patinadores i patinadors, procedents de 10 federacions diferents (Andalusa, Aragonesa, Asturiana, Castellana-Lleonesa, Castellana–Manxega, Catalana, Gallega, Illes Balears, Madrilenya i Valenciana) participaren en aquesta competició.
El campionat va començar  el
divendres 26 en la modalitat de grups xou petits on l’actual campió d’Espanya, el Club Pati L’Aldea va aconseguir revalidar el títol amb el programa “M’has de dir alguna cosa?”. La plata va ser per Sant Celoni amb el programa “Èbries de dades” i el bronze per al C.P.A. Ripollet amb “24 hores”.
El dissabte 27 va ser el torn del grups xou grans. Olot amb “Treu-me d’aquí” va aconseguir l’or, el C.P.A. Girona amb el programa “Mitjanit” va obtenir la plata i el bronze fou per al Masnou P.A. amb “Cos d’Arbre”.
Finalitza així un gran cap de setmana per al patinatge artístic català. La propera cita serà el Campionat d’Europa de grups xou i precisió que es durà a terme del 28 al 30 d’abril a Oporto – PORTUGAL.








Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.