XARRADA PER UN DELTA NET i 6 ª PLANTADA D’ARBRES

dilluns, 29 de febrer del 2016


Us convidem a la xarrada “Per un Delta Net que tindrà lloc a càrrec de Xavier Alifonso , biòleg de l’Associació ornitològica Picampall, al saló de plens de la Casa de la Vila, aquest divendres 4 de març a les 20.00 h.
Aquesta xarrada serà  l’avantsala de la campanya per Un Delta Net que tindrà lloc el proper diumenge 13 de Març a l’Ampolla, Camarles, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja, Deltebre i l’Aldea. Una campanya de neteja d’espais naturals i periurbans que se realitza amb l’objectiu de netejar el Delta de brossa.
Precisament dins d’aquesta campanya ,la regidoria de medi Ambient i Pagesia organitzarà diumenge 13 de Març
la tradicional plantada d’arbres, que enguany arriba a la sexta edició .Una plantada que se realitzarà a la Torre de la Candela a les 11.00 h. La plantada anirà acompanyada de la neteja de brossa  de l’àrea de lleure de la Torre de la Candela.
Us adjuntem el cartell i el díptic del Parc Natural amb les hores i llocs de neteja dels espais naturals i el cartell de la plantada d’arbres.
La plantada s’organitza des de la regidoria de Medi Ambient i Pagesia i  col·laboren les AMPES de l’Escola Bressol del Delta, Mª Garcia Cabanes i 21 d’Abril.





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.