ANOUK VIZCARRO DEL CP L’ALDEA CLASSIFICADA PER A L ‘ESTATAL

dimarts, 2 d’agost del 2016



Aquest passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya Infantil a la ciutat Gironina de Figueres.
Quasi una cinquantena de patinadors i patinadores de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona participaren en aquest campionat, classificatori per a l’Estatal que es celebrarà el proper mes d’octubre a Vélez (Malaga).
La classificació d’aquest campionat a estat:
En modalitat lliure femení: L’or per Claudia Aguado Pajaron del  CPA Ripollet, la plata per Desire González Oliva del PA Mataró i el bronze per Aina Martin Pey del CP Parets, a mes també queden classificades per al Campionat d’Espanya,  Carla Méndez Vela  del  PA Santa Eulalia de Ronçana, Aina Lafuente Graupera del CPA Ripollet i Anouk Vizcarro Tomàs del  CP.L’Aldea.
En modalitat lliure masculí: L’or ha estat per Aleix Bou Bravo del CN Terrassa,  la plata per Jordi Anfruns Gonzalez del PA Mataró i el bronze per Biel Jane Vila del Foment Cardoní, queden també classificats per al campionat d’Espanya Miquel Cases Miralles del  Club CET10, Ignasi Ciurana Fortià del CP Bescanó i Angel Martínez Bayona del PA Figueres CE.
En modalitat parelles artístic: l’or ha estat per Mireia Martínez Roig i Aleix Bou Bravo del CPA Arenys de Munt i la plata per Judith Canalejo Codina i Biel Jane Vila del Foment Cardoní.
La resta de patinadors de la nostra territorial han quedat classificats de la següent manera:


En lliure femení: Andrea Corral Vidal del CP Constantí en 7ª classificada, Laia Figueroa Molons i Núria Fernández Matero del Reus Deportiu 21ª i 22ª, Pilar Sospedra Roca i Anna Ramos Liz del Reus Deportiu, 25ª i 26ª i  Alba Viñas Pérez del CP La Pobla de Mafumet 29ª.
En lliure masculí: Jose Luis Montull Navalon del CP Cambrils 7è i Izan Cobos SAnchez del  CN Reus Ploms 12è.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.