Creativitat Culinària amb producte de proximitat

dijous, 29 de setembre del 2016

El projecte Baix Ebre Avant del Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de dinamitzar el sector de la restauració, ha organitzat el cicle de seminaris gratuïts “Creativitat Culinària amb producte de proximitat” destinats als cuiners dels restaurants del territori. El proper dia 19 d’octubre iniciem la segona part dels seminaris, què en aquest cas tractarà de la cuina tradicional de les Terres de l’Ebre.
 
Ens endinsarem en noves tècniques de cocció i presentacions més innovadores, alhora que es posarà en valor el producte de proximitat corresponent a  l’estació de l’any que ens trobem, per a què així sigui comptarem amb la presència del cuiner de prestigi premiat amb una Estrella Michelin:

-          Sr. Fran López, cap de cuina del restaurant “Torreó de l’Indià - Hotel Villa Retiro” de Xerta

Us adjuntem la programació del seminaris on podeu informar-vos del seu contingut i les dates d’ impartició. Podeu formalitzar la vostra inscripció per mitjà d’aquest enllaç: Pre-inscripció al Seminari de Creativitat Culinària (premeu la tecla Control i feu clic).

Un cop enviat el formulari l’Àrea d’Activació Econòmica contactarà amb vostè per formalitzar la seva inscripció definitiva atès que el nombre de places és limitat.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.