LA PATINADORA ELISA TOMÀS ESCOLLIDA MILLOR ESPORTISTA DEL BAIX EBRE 2016

dilluns, 19 de desembre del 2016

El premi per al millor esportista escolar fou pels nedadors Marc Duch i Elisa Reverté, i el  de millor federat escolar pel remer Xavi Royo

La patinadora  Elisa Tomàs Franch del Club Patí l'Aldea ha estat elegida millor esportista de l'any en la categoria absoluta en la gala dels Premis Esportius Baix Ebre 2016, que va tenir lloc dissabte a la  tarda al pavelló municipal de l'Aldea. El remer aldeà Xavi Royo López del Club Nàutic Amposta va estar distingit com a millor esportista en la categoria federada escolar i els nedadors Marc Duch Barberà i Elisa Reverté Gassó del CN Tortosa han obtingut el premi al millor esportista escolar 2016.

La gala, que organitza anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre i el Consell Esportiu del Baix Ebre, va aplegar més d'un miler de persones al pavelló municipal de l'Aldea, on al llarg de dues hores es van  lliurar medalles als més de 850 esportistes premiats en aquesta edició. Alcaldes i regidors d’esports dels ajuntaments del Baix Ebre, i consellers comarcals van participar en aquesta gala donant els guardons des de l'escenari. També es va comptar amb la presència de Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre i Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.
El president del Consell Esportiu del Baix Ebre i alcalde de Paüls, Enric Adell, va destacar  la vitalitat i la importància que té a la comarca actualment l'esport tant de base com federat i ha tingut un record especial pel futbolista Jordi Pitarque. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, va agrair l'esforç d'entitats, famílies i esportistes per assolir aquest bon nivell en totes les pràctiques esportives.
En el decurs de la gala, el Club Bàsquet Cantaires de Tortosa va rebre  el premi a la millor entitat per la seva tasca de promoció esportiva, el Club Patí l'Aldea fou  distingit amb el premi a la millor entitat pels seus èxits en la competició esportiva, i el Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque de l'Ampolla va obtenir  el premi a la promoció esportiva a la comarca del Baix Ebre.
També foren distingits David Llatge del Centre d’Esports Tortosa i Àlvaro Aljarilla del Club Atletisme Terres de l’Ebre amb el premi a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l'esport i la Cursa Trencacims de Paüls va rebre el premi al millor esdeveniment esportiu de l'any, Manolo Rastrero el de millor col.laborador, i Emilio Alegre de Base Esports l’Aldea el premi a les empreses vinculades a l’esport. La secció d’adults de l’ATE per les 24 hores corrent per la marató va recollir el premi fair-play a l’esportivitat. I van rebre mencions especials l'entrenador d’handbol Toni Gerona Salaet,  campió de la lliga i copa de Qatar, l'exjugador de futbol Miguel Alegre Ariño tota una vida dedicada al món del futbol, el programa 'Tots els gols' d'Imagina Ràdio pel seu desè aniversari i el reporter d'esports d'Antena Aldaia Mario Guerrera.


CURRICULUM     DELS      GUANYADORS

MILLOR ESPORTISTA / EQUIP ESCOLAR DEL BAIX EBRE 2016

  • MARC DUCH BARBERÀ del CN Tortosa, en aleví 1r en 50 metres esquena i 50 metres braça a la Final Territorial, Final Provincial i Final Nacional

  • ELSA REVERTÉ GASSÓ del CN Tortosa, en aleví, 1a en 50 metres esquena i 50 metres lliures a la Final Territorial, Final Provincial i Final Nacional

MILLOR ESPORTISTA / EQUIP FEDERAT EN EDAT ESCOLAR DEL BAIX EBRE 2016

  • XAVI ROYO LÓPEZ del Club Nàutic Amposta, en juvenil, 1r Campionat d’Espanya 4 scull, 2n en 4 sense timoner i 3r de llarga distància en modalitat 2. Al Campionat de Catalunya, 1r en 4 scull i 4 sense i 3r en 2 sense i 8 amb timoner (categoria sènior), i diferents podiums amb la Selecció Catalana i Opens Internacionals

MILLOR ESPORTISTA / EQUIP FEDERAT EN CATEGORIA ABSOLUTA 2016

  • ELISA TOMÀS FRANCH del Club Patí l’Aldea, 1a al campionat territorial, 1a campionat de Catalunya i 1a campionat d’Espanya júnior. 3a al campionat d’Europa Júnior disputat a Freiburg (Alemanya) i 15a al campionat del món a Novara (Itàlia)

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.