X DIADA DE L’ARRÒS COL I FESOLS

dimarts, 6 de juny del 2017

Des de la regidoria de Festes de l’ajuntament de l’Aldea us informem que aquest diumenge 11 de juny tindrà lloc la X Diada de l’Arròs, Col i Fesols.
Montse Mola, regidora de Festes: Aquest any celebrem el 10 è aniversari de la nostra diada de l’arròs col i fesols el proper dia 11 de juny, per tant, s’ha de fer ressò de la seua importància al llarg dels anys per ser un dels actes multitudinaris on es reuneixen més d’un miler de persones en la degustació d’un dels plats més bons i típics de l’Aldea, en les instal·lacions prèviament preparades del poliesportiu. A més a més, estarem molt ben acompanyats pel grup musical de rumbes En & Ton, i balls tradicionals a la mitja part. Finalment, per tal de dinamitzar de forma original la festa, us demanem que vingueu vestits de pagès/a i així entrareu en el sorteig de dos sopars en restaurants de la nostra població. Una forta salutació i esperem que gaudiu d’un diumenge ple de festivitat i bona gent”.   
Precisament aquest diumenge amb la diada finalitzen les jornades gastronòmiques de l’arròs que s’encetaven amb la Fira del passat 21 d’abril.
Us adjuntem el programa d’actes de la X Diada de l’Arròs ,Col i Fesols:
Diumenge 11 juny
11.00 h Inici de la cocció de l'arròs, col i fesols en una paella gegant.
L'organització facilitarà taules, cadires i una ració per cada tiquet.
Cadascú es pararà la taula al seu gust.
15.00 h actuació del grup EN & TON.
Venda de tiquets a l'Ajuntament fins al 7 de juny 2017.
Preu del tiquet 5  €  a partir de 8 anys.Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.