3a Ruta de Tapes de Primavera

dimarts, 24 d’abril del 2018

 
Des de la regidoria de Turisme de l’ajuntament de l’Aldea us informem que els caps de setmana del 4,5, 6 i 11,12 i 13 de maig tindrà lloc la 3a Ruta de Tapes de Primavera .Els nostres restaurants: La Llar, La Vaqueria, Les Xiques, Mas Masdeu, Muñoz Forners i Pòdium, juntament amb la Llar d’Infants Bressol del Delta, ens oferiran dos tapes amb beguda per establiment. Recordem que tots aquells que portin a l’Ajuntament la butlleta emplenada amb el segell dels 6 restauradors  participaran en el sorteig del Xec Regal per valor de 100 € a bescanviar en qualsevol dels establiments que hi participen. Tots aquells que aportin la butlleta amb el segell de la Llar d’Infants participaran en el sorteig d’un lot de productes de farmàcia. Els horaris de realització de les tapes, els trobareu a l’apartat de cada establiment. Per completar la ruta no caldrà el segell de la Llar d’infants Bressol del Delta.
Les butlletes segellades s'hauran de dipositar a l'ajuntament de l'Aldea abans del divendres 18 de maig, i el sorteig es realitzarà el 21 de maig a les oficines de l’Ajuntament de l’Aldea. La Ruta de tapes de primavera comptarà amb 3 premis:
-Xec Regal per valor de 100 €, per a tots aquells que completin la Ruta amb els segells dels 6 establiments participants
-Lot de productes de la farmàcia, per a tots aquells que segellin a la Llar d’infants Bressol del Delta
-1 lot de productes de proximitat, per les fotos simpàtiques que ens pengeu a l'Instagram laldea.cat amb l'etiqueta  #tastalaldea. Bona ruta  !.Us adjuntem els llibret amb les tapes i establiments de la ruta de tapes i els cartells de promoció de la ruta i el concurs d’instagram.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.