Valoració 14a Fira de l'Arròs i el Comerç

dimarts, 24 d’abril del 2018



Des de la regidoria de Comerç  de l’Ajuntament de l’Aldea es valora molt positivament la 14a edició de la Fira de l’Arròs i el Comerç que ha tingut lloc els dies 20,21 i 22 d’abril. Una  fira que enguany coincidia amb la jornada festiva del 21 d’abril, on  l’Aldea celebra la segregació de Tortosa des de l’any 1983.
La fira s’inaugurava divendres 20 d’abril  a càrrec de la Sra. Cinta Estorach Blanch gerent de Modes Armengol i vinculada al món del comerç i la moda des de l’any 1955 quan va obrir la seua primer botiga a l’Aldea, Novedades Mª Cinta.
Des de la regidoria de Comerç s’ha apostat perquè  la Fira  hagi estat un gran aparador ideal pel comerç del municipi i per això s’han augmentat en densitat i qualitat el programa d’actes de la Fira ,a més dels 45 estands de comerços i una carpa annexa al pavelló firal amb 17 estands d’entitats i sala de conferencies. L’exhibició dels frisons de la Cruz amb fama internacional dins del món de l’hípica ,la sortida de BTT en record de Moisès i Sandra que va comptar amb més de 200 inscrits , la  multitudinària trobada de grups de Jota, o  la Trobada de cotxes clàssics tant sols  han estat un petit tast d’una Fira carregada d’activitats , tallers i degustacions gratuïtes  d’arrossos  per tota la família.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.