L'Aldea realitza l'operació quantitativament més important de la seua història

dimecres, 25 de juliol de 2018


La data del 24 de juliol de 2018 la guardarem com un del dies importants de la història de l’Aldea, el Sr. Juan Manuel de las Heras, Delegat de Patrimoni d’Urbanisme de la Zona Nord-Oest de ADIF i l’Alcalde Dani Andreu, acompanyats del Sr. Manuel Salgueiro, Cap de Gestió Patrimonial de l’àrea Nord-Oest de ADIF, el 1er Tinent d’Alcalde Sr. Simón Falcó, i la Secretaria de l’ajuntament de l’Aldea Sra. Rosa Pons, van signar el document pel que es transfereixen les propietats fins ara en mans de ADIF a titularitat del municipi de l’Aldea.

Es l’operació quantitativament més important que ha protagonitzat el nostre municipi (448.684,70€)  i amb tota seguretat la més important adquisició municipal de la nostra història, amb aquesta signatura l’Aldea rep les propietats de la Plaça Estació, l’edifici d’instal·lacions elèctriques, el del moll de càrrega, l’emblemàtic espai de l’Antiga Estació de tren, utilitzat des de fa molts anys per l’Associació de Dones, un edifici de 8 habitatges més magatzem en el que s’està estudiant la possibilitat de destinar-lo a seu d’emprenedors, casa d’entitats o serveis socials i a més els 45.290 m2 que es corresponen a l’antiga traça de la via al seu pas pel casc urbà de la població.
Ha estat una oportunitat ben aprofitada fruit d’unes llargues negociacions i que finalment posen a disposició de l’ús públic aquestes propietats de tanta importància urbanística.


 És una gran satisfacció destinar els espais a ús de la ciutadania aldeana i en aquesta línia ja s’ha habilitat la nova ubicació del “mercadet dels dimecres” ,  zona d’aparcament per la Festa Major, tindrem a disposició un lloc de passeig o de pràctica esportiva i estem estudiant la ubicació d’un pàrquing d’autocaravanes per aprofitar la via de comunicació directa dotada de carril bici que ens portarà a la nostra Ermita i per tant a la porta d’entrada al Delta.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.