La il·lusió de tornar a començar

dimecres, 19 de setembre del 2018


El darrer 3 de setembre l’Escola Bressol del Delta tornava a obrir les portes al nou alumnat de la llar i als que, ja “veterans”, continuaven del darrer curs. Han estat només quinze dies de vacances, i com hem canviat tots! Els grans marxen a fer P-3 a l’escola, i els petits, quasi per art de màgia, s’han fet grans: alguns arriben parlant molt i altres amb aprenentatges que els acompanyaran la resta de la seva vida com acomiadant-se del bolquer!
L’escola fa oloreta de nou curs, comencem nous projectes, amb l’arribada d’una nova mascota, la Queen, una estrelleta màgica que ens acompanyarà al llarg del curs portant la màgia a cada activitat. També s’han canviat decoracions de les parets, aules, i es respira novetat per cada racó!
Alumnes, pares i docents tornem a la “nostra primera escola” i ho fem amb ganes d’encetar un nou curs ple de màgia, molts somriures i aprenentatges, i tot i que, els primers dies “costa tornar a la rutina” les adapatacions han estat molt fluïdes i de forma general, bastant ràpides.
Benvigut curs escolar 2018- 2019 i benviguda tardor, els alumnes, les famílies i les senyoretes de l’Escola Bressol, us estàvem esperant!

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.