Cursa de l’Aldea i canicròs “Pla dels Catalans”

dijous, 27 de desembre del 2018



La cursa de l’Aldea al Pla dels Catalans, és consolida després del segon any amb un rotund èxit.
Igual que l’any anterior, la masia Pla dels Catalans fou l’entorn on es disputà la prova del canicròs puntuable per al circuït de canicròs de les terres de l’ebre i la 8ena cursa de l’Aldea.
Aquesta cursa és el fruit del treball i perseverança de tots aquells que hi treballem i ens agrada oferir un esdeveniment esportiu digne. Estem molt contents tant en la participació com amb el gran nivell esportiu dels atletes ja siguin els del canicròs com els de la cursa trail.
Cada any hi ha més nivell, això és senyal indiscutible que estem fent un bon treball, una feina molt acurada i uns atractius recorreguts per les nostres serres.
No volem oblidar-nos de tota la gent que va fer la marxa per la Serra de les Veles, i com no! El reconeixement a tots el nens que van disputar la cursa infantil i canicròs infantil, ja que ells son els futurs corredors de les nostres terres.
L’organització vol agrair especialment l’ajuda i el suport de tots els voluntaris, col·laboradors, patrocinadors i tota la gent que ha posat el seu granet de sorra, per a que la cursa sigui una realitat any rere any.
Moltes gràcies a tothom i aquest 2019 ja serà la 9a edició!!! Fins llavors salut i cames!!!
  
                                                       classificacions i fotos la cursa



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.