Resum de la sessió plenària ordinària celebrada en data 20 de desembre de 2018

dilluns, 24 de desembre de 2018

El Ple de l’Ajuntament de L’Aldea va celebrar la sessió ordinària i, última de l’exercici 2018, el passat dia 20 de desembre de 2018.
El Consistori va aprovar el Pressupost Municipal per a l’exercici 2019, últim pressupost aprovat com a Alcalde de l’Ajuntament de L’Aldea del Sr. Daniel Andreu, amb els vots a favor del grup municipal ERC i el vot en contra del grup municipal PDECAT.
En el Pressupost Municipal per al 2019 s’han augmentat tots els capítols de despesa on destaquen les partides de promoció econòmica per tal de millorar i donar a conèixer el producte de municipi mitjançant la marca L’Aldea, Horta del Delta i que per 12è any consecutiu, es mantenen els impostos municipals congelats.
El Pressupost Municipal per al 2019 serà d’un total de 4.146.984 €.
Un altre punt a destacar va ser l’aprovació del canvi de nom del pavelló municipal, escollit mitjançant una consulta popular i que passarà a anomenar-se Pavelló d’Esports de L’Aldea.
També es va modificar el conveni de condicions del personal de l’Ajuntament de L’Aldea d’acord amb la nova directriu de l’Estat publicada al BOE on a partir d’ara les retribucions de les baixes d’incapacitat temporal seran del cent per cent des del primer dia.
Es va aprovar la creació i aprovació inicial del reglament del Consell Sectorial de l’entitat SCRUA per tal de garantir una bona coordinació entre l’entitat i la Corporació.
Es va aprovar per unanimitat la moció d’absolució dels presos polítics subscrita pels grups municipals d’ERC i PDECAT.
Els dos grups municipals finalitzen les seves intervencions donant el Bon Nadal a totes les aldeanes i aldeans.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.