La Consellera de Justícia visita l’Aldea

divendres, 22 de febrer de 2019


 La consellera de Justícia, Ester Capella, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Terres de l'Ebre, Montserrat Ingla, i del Delegat del Govern Xavier Pallares ha fet una visita institucional a l'Aldea. La consellera, després de  visitar l'Ajuntament de l'Aldea, on s'ha entrevistat amb l'alcalde, Daniel Andreu Falcó, el tinent d’alcalde Simon Falcó i amb la resta dels membres del consistori, ha signat en el llibre d'honor. Posteriorment s’ha traslladat a les dependències del Jutjat de Pau de l'Aldea on s’ha entrevistat amb el jutge de pau i vicepresident segon de l’ACPJ, José Fernando Rico Castaño. En el decurs de la visita s’ha tractat la problemàtica de la Justícia de Pau, que ha de tenir un paper important en un nou servei de justícia més efectiu i que satisfaci totes les demandes en tots els nivells.
Per part de la Consellera hi ha hagut bona sintonia i ha mostrat el seu interès i la seva  disposició a seguir treballant per a la Justícia més propera al ciutadà.
A més la consellera va tindre molt d’interès en visitar l’associació dels jubilats on s’estava desenvolupant l’assemblea general , i va dirigir-los unes paraules als socis per la seua activitat i vitalitat. Tot seguit es va donar per acabada la visita de la consellera a la nostra població.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.