És temps d'estiu i és temps d'Esplai 4 Torres

dimarts, 25 de juny del 2019


Aquest mateix matí l’Esplai 4 Torres ha obert de nou les seues portes per donar cabuda a l’entreteniment, els jocs, l’ensenyament i un sac d’activitats perquè els nostres 140 menuts puguin xalar amb  l’estiu al nostre poble.
Enguany l’Ian un xiquet amb mobilitat reduïda i després d’anys d’intents dels seus pares per poder fer possible que el seu fill pogués estar  també a l’Esplai 4 Torres, avui finalment ha estat possible.

Irene  Negre regidora d’Acció Educativa : “Avui és un d’aquells dies en què et sents orgullosa de la feina feta i els èxits assolits . Ian, després de tres anys intentant-ho, comença a l’esplai 4 Torres gràcies a la gestió del nostre govern. Com a regidora d’Acció Educativa i responsable de l’Esplai només puc dir que avui és un gran dia per a mi. D’això se’n diu igualtat d’oportunitats per tothom i vetllar per al benestar de TOTS els aldeans i aldeanes sense distincions. Ensenyem als nostres petits que encara que per fora siguem diferents, per dintre tots som iguals. Respectem-nos, ajudem-nos i fem-nos costat. Junts som més forts!.

El campus ens fem grans, el tic tac, el fem camí ,colònies d’estiu  o el farm school, són algunes de les activitats que podran realitzar aquest estiu a l’Esplai 4 Torres.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.