L'Aldea ja té les Pubilles i Hereus per les Festes Majors 2019

dilluns, 1 de juliol de 2019


L’Aldea ja té les Pubilles i Hereus per les properes Festes Majors 2019 en un acte que el nou equip de Govern ja  ha desvinculat de la revetlla de Sant Joan per donar-los tot el protagonisme que es mereixen.
Els  gegants del poble i la Banda Musical Verge dels Prats ,encapçalaven el seguici d’autoritats , Pubilles i Hereus del passat any 2018 i les de l’any 2019, fins la plaça  Dr. Maimó.
Josep Franch regidor de Festes de l’ajuntament de l’Aldea :”Des de la regidoria de Festes valorem molt positivament l'acte de presentació de Pubilles i Hereus d'aquest any. La plaça Doctor Maimó s'ha quedat petita per allotjar la gran quantitat de persones que s'han apropat a  veure aquest acte tan important per als protagonistes del dia d'avui. Hem portat llum, color i vida als carrers del barri i creem sincerament i amb tota la humilitat que hem assolit l'objectiu que ens havíem marcat. Agrair la col·laboració de la gent de la comissió de festes, que sempre estan "amanits" per ajudar i abocar tot l'esforç que faci falta per tal que tot vagi bé. Moltes gràcies i amb l'ull posat en festes, ja!”.

Els nostres representants per aquestes festes Majors l’Aldea 2019 :

Pili Curto Segovia Pubilla Major
Noa Benito Bedós Pubilleta Major
Sergi Estorach Caballé Hereuet MajorNota de Premsa 

Declaracions regidor de Festes

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.