Cursa Trail i Canicròs l’Aldea 2019

dimecres, 27 de novembre del 2019El Diumenge 22 de desembre torna la "Cursa l'Aldea Pla dels Catalans 2019." En aquest cas, ens trobem en la novena edició de la ja consolidada cursa de Nadal del poble de l'Aldea. El restaurant Pla dels catalans tornarà a ser el punt de trobada i lloc d'inici d'on sortiran totes les modalitats de la cursa, un entorn privilegiat que disposa de molt d'espai d'aparcament i unes instal·lacions preparades per acollir la gran quantitat d'esportistes que participen en aquesta cursa ja consolidada al territori.
Aquesta Edició manté totes les modalitats de curses passades. Cursa Trail 12'5km – Canicròs 7'5 km ( puntuable lliga TE ) – Marxa popular 6 km – cursa infantil. Una àmplia oferta de modalitats amb la qual l'organització pretén facilitar la màxima presència d'esportistes locals i de la zona.
Les revisions veterinàries i la recollida de dorsals, serà a partir de les 7.30 del matí al mateix recinte del restaurant. També hi haurà cafè per tots els corredors i gentilesa de l'organització. A les 9 del matí es donarà el tret de sortida a la marxa popular i a la resta de modalitats de forma consecutiva. Un cop tots els participants hagin arribat a la meta, es farà un esmorzar popular i l'entrega de premis als guanyadors.
Els interessats  es poden inscriure al web http://www.athleticevents.net.
Des de la regidoria d'Acció Esportiva animem a tothom a participar en qualsevol  de les modalitats de la cursa que transcorrerà per indrets naturals i vegetatius del terme de l'Aldea i Campredó i acabar l'any de la millor forma possible; FENT ESPORT.Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.