Millores al nucli urbà i a camins municipals

dimecres, 27 de novembre del 2019
Aquesta setmana l'Ajuntament de l'Aldea, mitjançant les Regidories d'Imatge  i Promoció de Poble i Acció Urbana i Rural, han engegat una sèrie d'actuacions que consisteixen en l'asfaltat i millora de diferents indrets del municipi.
La primera actuació és l'acabament de la primera fase de l'esplanada de l'antiga via, que consisteix a pavimentar l’esplanada restant  i l'obertura d'un nou vial. Amb aquesta actuació, a part de millorar l'entorn, tant les ambulàncies, com els veïns i veïnes, tindran un accés directe i ràpid al CAP, des de l'av. Catalunya, com també als equipaments municipals i la Urbanització Carballo.
La segona actuació, són les obres d’arranjament asfàltic del c/ Major entre el c/ Prats i la Plaça Maimó. Xavi Royo alcalde de l’Aldea: “ Aquest va ser un dels primers carrers que es van asfaltar al municipi, ara  fa aproximadament 30 anys  i un cop havia finalitzat la vida útil de l'asfalt, s'havia deteriorat considerablement, sent necessari renovar el ferm del carrer. Els carrers deteriorats s’han de començar a asfaltar, i ho farem d’una manera progressiva. Tots els anys farem actuacions als dos barris , revisant quin són els carrers més antics i quins els més deteriorats .És la primera vegada que es fa al municipi el reasfaltament d’un carrer “.Tant el C/ Major, com la pavimentació de l'esplanada de l'antiga via, han estat subvencionats en part, per la Diputació de Tarragona
Per últim, també s'ha pavimentat el Camí de Burjassénia, seguint el Pla de Millora de camins que van iniciar fa unes setmanes, aquest era un camí força deteriorat per les barrancades i que en aquesta actuació de pavimentar-ho en aglomerat,  segons comentava Royo: “Representarà una actuació pràcticament definitiva en aquest camí, a més evitarà que en futures barrancades no  es deteriori com ho estava anteriorment i podrem gaudir d’aquest camí en molt bones condicions durant molts d’anys “.  Aquesta actuació, ha estat subvencionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre.
Amb aquestes actuacions s’acabarà l’any 2019 amb una sèrie de millores d’imatge, què el Govern Aldeà ha prioritzat per poder canviar una imatge bastant deteriorada .

Vídeo obres
Tall de veu Alcalde


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.