🔴 La regidora de l’ajuntament de l’Aldea Pilar Centelles renúncia per qüestions professionals

divendres, 15 de maig del 2020
La regidora de l’ajuntament de l’Aldea Pilar Centelles renúncia del seu càrrec de l’ajuntament de l’Aldea per motius professionals.
Honestament considera deixar el càrrec a disposició de l’alcaldia per no poder dedicar-s’hi plenament. El nivell de dedicació que requereixen els càrrecs i regidories de l’Ajuntament, amb la seua situació professional fa que no pugui garantir la seua íntegra dedicació, per això deixa pas a un altre company. Carlos Gilabert prendrà el relleu com a nou regidor substituint a Pilar Centelles. La notícia es feia pública ahir dijous al plenari telemàtic que va realitzar tot el consistori.
L’Alcalde, Xavier Royo, agraeix la feina feta a la Regidora Pilar Centelles, i destaca la que “el nivell d’accions que ha engegat a les seues àrees han estat de gran nivell i deixà el llistó molt alt, afegeix que “sempre dol que una companya de grup abandoni abans d’hora, però entenc la seua situació. Al seu relleu Carlos Gilabert  amb el qual confio plenament per la seua experiència , ja que va ser Regidor de  la legislatura 2011 / 2015 i coneix molt bé l’Ajuntament de L’Aldea.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.