Recomanacions de prevenció de la COVID-19 en la festivitat de Tots Sants

dilluns, 26 d’octubre del 2020


Cal recordar que l’etapa de represa, definida per la Resolució SLT/1429/2020, de 18 de juny, no permet les activitats que comportin aglomeracions. A aquests efectes, es considera aglomeració la concentració de persones o grups de persones en espais públics quan no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat o el seu equivalent en espai de seguretat.

En el conjunt de les activitats associades a la celebració de Tots Sants es produeixen situacions amb aglomeracions de persones que no permeten garantir les distàncies interpersonals entre persones no convivents ni les adequades mesures higièniques, de manera que es genera un alt risc de contagis. Així, es fa necessari establi unes pautes de seguretat per tal d’encarar aquesta festivitat d’una forma segura i no afavorir la transmissió de la COVID-19.

 

Recomanacions en els cementiris

 

·        És obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per motius de salut . Els infants menors de 6 anys també n’estan exempts. Cal evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca amb les mans.

·        Les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols mantenint les mesures d’higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho , es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena.

·        No es pot menjar ni beure als cementiris.

·        Es recomana als usuaris limitar el temps d’estada al cementiri i també limitar l’ús de bancs i seients que hi pugui haver.

·        En el cas d’utilitzar les escales mòbils per accedir als nínxols, les persones que els facin servir s’hauran de posar gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les.

 

HORARI CEMENTIRI

HORARI D'ESTIU (fins Tots Sants)

De 8h. a 21h.

HORARI D'HIVERN

DE 9h. a 18:30h.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.