La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de l’Aldea per posar en marxa el servei d'acompanyament a la gent gran

dimarts, 15 de juny del 2021

 


Aquest servei estarà dirigit a satisfer les necessitats de ciutadans i ciutadanes majors de 70 anys que visquin sols i que, per manca d'autonomia personal o com a conseqüència de la situació familiar personal no puguin dur a terme les tasques de la vida quotidiana a la seua llar i fora d’ella amb normalitat.

 

Berta Royo Regidora de Foment a les Persones: Estem molt contents d’haver rebut la col·laboració de CaixaBank i Fundació “la Caixa” que ens pot ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones”.

 


Gràcies a la seua capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seua labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de l'Ajuntament de l'Aldea i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El projecte de l’Ajuntament de l’Aldea  farà possible que la gent gran aldeana tingui la vida més fàcil .


Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2021/NP1249.pdf

Imatges

https://bit.ly/3pD8Lle

https://bit.ly/3pzqZE5

 

 

 


 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.