L’ajuntament de l’Aldea edita un llibret de butxaca per potenciar els allotjaments, bars i restauradors aldeans

dimarts, 15 de juny de 2021

 


Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Aldea us volem presentar el llibret de butxaca, destinat a informar al nostre turisme de tots el allotjaments, bars i restauradors que poden gaudir del nostre poble. Una guia que els serà molt útil per poder utilitzar i trobar allò que busquen. El Llibret el podran trobar fàcilment a la caseta de turisme en català, castellà, francès, anglès i alemany.

 

Berta Royo regidora de Turisme de l’ajuntament de l’Aldea: “Contenta d’haver pogut portar a cap aquest llibret de butxaca, ha estat molta feina i molt temps invertit per portar-lo a cap però satisfeta del seu resultat. Crec que ens feia molta falta apostar pel material que doni informació del que poden gaudir el turistes quan vinguin a visitar-nos .El fet d’estar traduït en quatre idiomes els ho farà més fàcil. Aquesta és la primera aposta però en vindran d’altres. Donar les gràcies a tots els que m’han ajudat a fer- lo possible.  #impulsemlaldea#viulaldea “

El llibret acompanyat de codis QR geolocalitza a l’instant la ubicació dels  nostres allotjaments, bars i restaurants per facilitar als turistes  la seua ubicació. El llibret de butxaca, compta amb una primera edició de 1000 exemplars i ja es podrà trobar a l’oficina de Turisme a partir d’aquest cap de setmana.


Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2021/NP1250.pdf

Portada llibret

https://bit.ly/3xrXpmJ


Llibret butxaca
https://bit.ly/3gzQ91d

 

 


 

 

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.