🔴 La regidoria de Turisme edita un desplegable amb les millors excursions, i rutes en bici.

dilluns, 19 de juliol del 2021

 La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Aldea ha editat un desplegable amb les excursions, rutes en bici i xarxa completa de carril bici que disposem a la nostra població. El desplegable que es podrà trobar a l’oficina de Turisme, compta amb tota la informació de les rutes pels principals espais d’Interès de l’Aldea, a més disposa de tota la xarxa completa de carril bici que tenim en funcionament, juntament amb els trams que estan previstos realitzar en breu. Amb aquest desplegable ens permetrà circular a través de llocs emblemàtics com la Torre de l’Ermita, el nou passeig de la Via, o el Xoperal.

Les rutes disposen de codi QR que enllaça amb l’app wikiloc de Turisme , amb tota la informació necessària de la Ruta, com temps aproximat, km, dificultat desnivell i si és apta per poder-la fer amb bici o a peu.

 Berta Royo Regidora de Turisme: “Després de l'edició del llibret de butxaca dedicat a la restauració i allotjaments ens feia falta cobrir una part important dedicada a excursions, i sobretot a tot el que envolta a la xarxa de carril bici i rutes de bici, que ara per ara és el nostre objectiu principal. Amb aquest desplegable aconseguirem arribar a un altra activitat a poder fer al nostre poble. El nostre objectiu és crear noves activitats i donar una bona informació a tots el nostres turistes per a que puguin viure l'Aldea amb tranquil·litat”.

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2021/NP1257.pdf

Desplegable

https://bit.ly/3eoWMDmShare this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.