Finalitzada la 1ª fase de la Interconnexió de la xarxa de carrils bici

dimecres, 27 de juliol del 2022


L’Ajuntament de l’Aldea, després de la finalització de les obres de remodelació de l’avinguda Catalunya, de l’arranjament de l’accés a l’escola Mª Garcia Cabanes, i de la Via Verda del Delta de l’Ebre, totes elles dotades per carrils bici, disposa d’una xarxa de carrils bici interconnectats de 6.200 metres.

 Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Amb aquesta interconnexió, donem per finalitzada la 1ª fase en quan als carril bici, on estan interconnectats pràcticament la majoria d’equipaments municipals i altres punts d’interès, a tall d’exemple els alumnes de les 2 escoles podran utilitzar aquest servei per desplaçar-se des de la mateixa escola fins l’avinguda Catalunya, la zona d’equipaments de l’Ajuntament de l’Aldea, la Via Verda i  l’Ermita de l’Aldea. Com a futures obres previstes s’interconnectarà la raval de Sant Ramon i l’estació del tren amb el nucli urbà, s’anirà ampliant a l’av. Catalunya en direcció Nord i Sud i el camp de la Unió Esportiva Aldeana amb el carril bici de l’Ermita, fins al límit del terme municipal amb Deltebre” .

 L’Ajuntament continua treballant perquè l’Aldea sigui un referent en xarxes de carril bici, per poder potenciar així el cicloturisme i el turisme en família, per poder descobrir el Delta de l’Ebre i tots els seus encants, partint des de l’Aldea.


Imatge

https://bit.ly/3S3GpOM


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.