Més de 1500 € en premis al Carnaval de l’Aldea

dilluns, 6 de febrer del 2023


El proper dissabte 18 de febrer arribarà una nova edició del carnaval popular que es viu a l’Aldea on cada any s’omplen de disfresses, d’alegria, de llums i colors els carrers de la nostra població.
 
Josep Franch Regidor de Festes: “ El Carnaval de l’Aldea és d’aquelles dates que els aldeans i les aldeanes tenim assenyalades al calendari municipal. Tot el poble ens hi aboquem de ple per impulsar una festassa que omple de llum i color els carrers del nostre poble. Enguany, també volem convidar a les comparses forasteres que hi vulguin participar, ja que hem creat una categoria especial amb premi inclòs !.  Així doncs, el proper 18 de febrer us esperem al Carnaval de l’Aldea “un carnaval molt animal”.
 
Les inscripcions romandran obertes fins al 16 de febrer, i podreu formalitzar-les presencialment a l’Ajuntament de l’Aldea. Les carrosses comptaran amb una bonificació directa de 100 € en vals de descompte i les comparses de 50 €, per bescanviar als comerços locals. Des d’aquest l’enllaç https://bit.ly/3XXioLK
disposeu de tota la categoria de premis i les bases per poder participar-hi.
Molta sort i no deixes de vindre al carnaval de l’Aldea :“Un Carnaval molt animal“.
 

 
Cartelleria
https://bit.ly/3x3wU8I
https://bit.ly/3I0d44D
https://bit.ly/3wX0Svd
https://bit.ly/3JK3FzI
https://bit.ly/3JOuBhL
https://bit.ly/3HDT4Uc
https://bit.ly/3I0jq43Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.