Samuel Reyes Director de l'ACA visita la finalitzada 1a fase de les obres del Barranc dels Pixadors

dilluns, 6 de febrer del 2023


El Director de l’ACA Samuel Reyes visitava divendres les obres de la 1a fase finalitzada al Barranc dels Pixadors de l’Aldea.
 
Les obres de la primera fase, van consistir en la construcció d’una escullera aigües avall i el reforçament mitjançant pilotatge d’una part de la llera que dona al costat d’un magatzem, aquestes obres van finalitzar a l’octubre  del 2022.
 
Des de l’Ajuntament es va informar al director de l’ACA, que el mateix divendres en Junta de Govern, es va aprovar la licitació la 2a fase de les obres del Barranc. Una segona fase complexa que constarà de la substitució de l’actual pont que creua l’avinguda Catalunya, per un nou pont amb el qual s’ampliarà l’escullera actual que donarà molt més cabal d’aigua de les pluges, passant del 1,20 metres d’altura actual, fins als 2 metres. Aquest fet no comportarà cap canvi de rasant al ferm, ni cap problema de mobilitat l’avinguda Catalunya.
 
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Satisfet per rebre al director de l’ACA Samuel Reyes, on vam poder veure a peu d’obra les obres realitzades al Barranc dels Pixadors i les futures obres a realitzar amb la substitució del pont actual del Barranc. Amb la 3a fase de les obres i la futura construcció d’una base  de laminació al Polígon Catalunya Sud, es podrà reduir d’un manera molt important els problemes d’inundabilitat a la zona centre de l’Aldea”.
 
Les obres iniciades al maig de 2022 i les que començaran aviat, recordem que  estan subvencionades per l’ACA amb 500.000 €. La 2a fase de les obres es preveu que s’iniciïn  el segon trimestre d’aquest any 2023.

 

Imatge
https://bit.ly/3jDTa63



 

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.