L'AULA DE PLÀSTICA DEL Mª GARCIA CABANES , UNA REALITAT

dimecres, 25 de novembre del 2009

Gràcies al projecte solidari Tu Ajudes de Caixa Tarragona,l'AMPA del Mª Garcia Cabanes de l'Aldea ,va aconseguir un total de 5900 €, per que comences a veure la llum la nova aula de plàstica del col.legi.
Ara l'ampa ha engegat un sorteig, per poder aconseguir els diners que els fan falta per l'aula.
Fernado Falcó, President de l'Ampa:
Des de l’associació ens dirigim a vosaltres per agrair la col·laboració que varem tenir amb el programa “ Tu Ajudes “ de la Caixa de Tarragona.
Amb aquest ajut i el de L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA ha estat possible començar el projecte de l’aula de plàstica. Aquest projecte sabia de realitzar amb varies fases, però ens complau comunicar-vos que finalitzarem l’aula dins d’aquest curs, i és per això que realitzarem un sorteig amb la col·laboració de tots els xiquets/etes del centre.
El sorteig tindrà el nom de “Ajuda’ns amb l’aula de plàstica” (amb col·laboració de viatges Marsans.) i consta d’un cap de setmana a un hotel de Salou amb Spa.
Es donarà un talonari de 10 números a cada xiquet/a per vendre, i amb aquest sorteig acabarem l’aula de plàstica per que els nostres fills pugen gaudir la
Des de l’associació us agraïm la vostra col.laboració.
Els menuts aldeans podran gaudir de l'aula de plàstica, gràcies als 5900 € del projecte solidarid e Caixa Tarragona,als 10.000 € de l'Ajuntament de l'Aldea amb hores de feina,amb la construcció de l'aula i amb els 3000 € restants que s'aconsguiran del sorteig amb col.laboració dels xiquets i xiquetes del centre


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.